Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Страхование в Ужгороде"

10 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты в отрасли "Страхование" за последние 12 месяцев в Ужгороде

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Ужгороде.

Рекомендуемые вакансии

Медичний представник
Дарниця, Ужгород
Вимоги: Вища медична освіта; Досвід роботи медичним представником; Сильні навички ведення переговорів; Розвинуті навички проведення презентацій; Наявність навичок управління продажами; Водійські права категорії «В», досвід керування автомобілем від 2 років. Довіряємо: Виконання плану продажів; Промоція препаратів серед фармацевтів та лікарів; Побудова ефективних взаємовідносин з клієнтами; Забезпечення наявності препаратів у аптеках; Забезпечення викладки препаратів у аптеках; Проведення презентацій, участь у виставках; Робота з ключовими лідерами думки; Складання звітності згідно стандартів компанії; Злагоджена робота з КАМ командою. Гарантуємо: Потужну команду професіоналів поруч; Медичне страхування; Конкурентну заробітну плату; Можливості для навчання, професійного розвитку та кар'єрного росту.
Водій таксі UBER, BOLT, UKLON, OPTI на власному авто. Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Електромонтер на нафтобазу
, Ужгород, Закарпатська область
Ужгородська нафтобаза ОККО запрошує на роботу«Електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткуванняПрацюєш ти — працює країна. Твоя робота має значення! Долучайся до команди ОККО, формуймо надійний тил нашої країни разом!Приєднуйся, бо ми:•офіційно і швидко приймаємо на роботу з першого дня;•не затримуємо зарплату;•оплачуємо відпустку (24 дні в рік) та лікарняний;•забезпечуємо безкоштовне медичне страхування для кожного працівника (купівля ліків, лабораторні дослідження, медогляди, амбулаторна допомога та ін.);•ОККО — це український бізнес, який входить до ПЕК і визнаний критично важливим для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення України. Всі наші військовозобов'язані працівники підлягають бронюваннюза наявності належно оформлених військово-облікових документів.•підтримуємо та допомагаємо один одному, адже ОККО — це велика і дружня команда;Функціональні обов’язки:•Виконання робіт з технічного обслуговування та ремонту електротехнічного обладнання;•перевірка надійності підключення захисного заземлення всього обслуговуваного обладнання, обслуговування силових та освітлювальних електроустановок зі схемами включення середньої складності, обслуговування складного освітлювального обладнання і встановлення люмінесцентних світильників;•здійснення монтажу кабельних жолобів, конструкцій для встановлення і кріплення електрообладнання, проведення планових оглядів електротехнічного та технологічного обладнання з метою визначення його технічного стану;•Виконання та дотримання вимог інструкцій, норм і правил з охорони праці, техніки безпеки, пожежної та техногенної безпеки, правил технічної експлуатації нафтобаз, правил технічної експлуатації та правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.Вимоги до кандидата:•Середня, Середня-спеціальна, загальна середня освіта технічного напрямку;•Посвідчення 3 група допуску•Досвід роботи від 1-го року (бажано);•Знання по ремонту електротехнічного обладнання, норм та правил з охорони праці;•Самоорганізація, орієнтація на ефективність, виконавчість.•Впорядковані документи: напр. наявний військово-обліковий документ (для чоловіків до 27 р. — «приписне», після 27 р. — військовий квиток); діючий паспорт (непротермінований);Готовий розпочати просто зараз? Надсилай своє резюме!Чекаємо в команді!
Працівник складу, Чехія
Martin, Ужгород
Офіційне працевлаштування.Місто виконання роботи  - Брно. Робота в харчовій промисловості. Робота проста, комбінована.5-ти денний робочий тиждень.( Пон.- Пят.) При бажанні є можливість працювати  в суботу.Заробітна плата в місяць 1300 - 1500 $ (чистими).Соц. пакет, пенсійне, медичне страхування і т. д., оплачує роботодавецьХарчування в заводській їдальні. Готують смачно. (25 kč )Роботодавець забезпечує працівників безкоштовним робочим одягом.При потребі забезпечує житлом.Зміну роботодавця робимо безкоштовно. (для тих хто має трудову карту) Підходять візи тимчасового захисту.
Укладальник-пакувальник
715, ХУСТСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7090 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати вантаження, вивантаження і внутрішньо склад-ське перероблення вантажів – сортування, укладання, пере-несення, перевантаження, фасування вручну і із застосу-ванням найпростіших вантажно-розвантажувальних при-строїв.За детальною інформацією звер-татися за тел.00974560418 Л.ІванчоВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Укладальник-пакувальник
713, ТЯЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати функціональні обов'язки укладальника-пакувальника; виконувати роботи по укладанню-пакуванню меблів, комплектуючих та деталей до них в картонні коробки; дотримуватися правила охорони праці та протипожежної безпеки. За додатковою інформацією звертатись за телефоном: +0380505234789 Іванна ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; оплата харчування; професійний розвитокКоментар: Перевезення працівників на роботу та з роботи проводиться за рахунок підприємства з населених пунктів: смт.Буштино,смт.Тересва, с. Теребля, с.Новобарово, с.Руське Поле, с.Тячівка,с.Лази, с.Ганичі, с.Терново,з м.Хуст, смт.В.Бичків і Кобилецька ПолянаОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, дисциплінованість.
Сортувальник матеріалів та виробів з деревини
713, ТЯЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 12000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Сортування та укладання чорнових меблевих заготовок за розмірами, якістю, породою та призначенням.Дотримуватися правила охорони праці та протипожежної безпеки.За додатковою інформацією звертатись за телефоном: +0380505234789 Іванна ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; оплата харчуванняКоментар: Перевезення працівників на роботу та з роботи проводиться за рахунок підприємства з населених пунктів: смт.Буштино,смт.Тересва, с. Теребля, с.Новобарово, с.Руське Поле, с.Тячівка,с.Лази, с.Ганичі, с.Терново,з м.Хуст, смт.В.Бичків і Кобилецька ПолянаПрофесійні компетенції (знання, навички):знання породи деревини та визначення якості заготовокОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, дисциплінованість.
Верстатник деревообробних верстатів
713, ТЯЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 17000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати функціональні обов'язки верстатника деревообробних верстатів; виконувати роботи з виготовлення деталей із деревини для меблів та інших виробів; вміння визначати за зовнішніми ознаками породу і якість деревини, контролювати відповідність виготовлення деталей вимогам стандартів; дотримуватися правила охорони праці та протипожежної безпеки.За додатковою інформацією звертатись за телефоном: +0380505234789 Іванна ІванівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; оплата харчуванняКоментар: Перевезення працівників на роботу та з роботи проводиться за рахунок підприємства з населених пунктів: смт.Буштино,смт.Тересва, с. Теребля, с.Новобарово, с.Руське Поле, с.Тячівка,с.Лази, с.Ганичі, с.Терново,з м.Хуст, смт.В.Бичків і Кобилецька ПолянаПрофесійні компетенції (знання, навички):вміння визначати за зовнішніми ознаками породу і якість деревини, контролювати відповідність виготовлення деталей вимогам стандартівОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, дисциплінованість
Монтажник
715, ХУСТСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 15000 грнУ тому числі основна: 10350 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Виготовлення із заготовок пластмаси продукції з використанням таких процесів як формування, штампування, спаювання. Монтаж джгутів, нескладних блоків, стиковка штепсельних роз'ємів, складання деталей оптичних виробів для автомобілів.За додатковою інформацією звертатись за телефоном 00442449491 Л.ІванчоВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхуванняОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):відповідальність,пунктуальність
Бухгалтер
702, МУКАЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7500 грнУ тому числі основна: 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Уміння забезпечувати контроль і відображення на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій, надання оперативної інформації, складання і подання бухгалтерської звітності; Знання програми 1-С Тел.Відповідального фахівця ЦЗ 00506095887 Валентина ЙосипівнаВид трудового договору:безстроковийКоментар: -Режим роботи:6-денний робочий тижденьКоментар: -Умови організації праці:Звичайні умовиКоментар: 8-ми годинний робочий деньУмови праці:Коментар: -Соціальні переваги:медичне страхуванняПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання постанов, розпоряджень, наказів вищих органів; методичних, нормативних та інших керівних матеріалів з організації бухгалтерського обліку і складання звітності; форм і методів бухгалтерського обліку на підприємстві ; організації документообігуОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Точність і акуратність; уважність, оперативність, аналітичне мислення, добре розвинена оперативна та смислова пам'ять, відповідальність; раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці; дотримання норм технологічного процесу
Робота Фахівець відділу аудиту, Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
Компанія «Нова Пошта» — лідер в сфері експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «Фахівця відділу операційного аудиту».Ми пропонуємо тобі:«білу заробітну плату», оплачувані відпустки, лікарняні;медичне страхування;дружній колектив;можливість кар'єрного зростання.Що потрібно робити:контролювати виконання стандартів компанії на підрозділі;фіксувати відхилення;забезпечувати правильність виконання процесів;подавати звітність.Ми очікуємо від тебе:середню спеціальну, незакінчену вищу або повну вищу освіту;володіння інструментами MС Office;комунікабельність, високий рівень відповідальності, висока здатність до навчання.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нова Пошта — надсилай своє резюме або телефонуй 06*********77 Вікторія.
Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнУ тому числі основна: 6700 грнОписОсновні функціональні обов'язки:Виконувати окремі нескладні роботи з ремонту і обслуговування електроустаткування під керівництвом електромонтера вищої кваліфікації. Монтувати і ремонтувати розподільні коробки клемників, запобіжних щитків і освітлювальної арматури. Очищати і продувати стисненим повітрям електроустаткування з частковим розбиранням, промиванням і протиранням деталей. Чистити контакти і контактні поверхні. Конт. телефон +038050558005590 Тетяна ПавлівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування
Робота вантажником/Офіційно/Без досвіду
, Ужгород, Закарпатська область
ОПИСНова пошта — лідер експрес-доставки в Україні. Наша команда постійно зростає, і зараз ми шукаємо «Фахівця ділянки — вантажника». Ти відповідальний та сумлінно ставишся до роботи? Готовий поводитися з посилками клієнтів так, ніби це кришталева ваза? Тоді тобі точно до нас!Ми пропонуємо тобі:«білу» заробітну плату, оплачувані відпустки, лікарняні та відрядження;навчання всім тонкощам роботи з посилками клієнтів;дружній колектив;можливість кар'єрного зростання;безкоштовне медичне страхування;страхування життя;безкоштовні обіди;безкоштовний довіз до роботи.Що потрібно робити:перевіряти цілісність вантажу;завантажувати та вивантажувати посилки з авто;сортувати відправлення за напрямками;розміщувати вантаж згідно зі стандартами компанії;сканувати посилки.Ми очікуємо від тебе:відсутність протипоказань щодо значних фізичних навантажень;відсутність шкідливих звичок.Якщо все це про тебе і ти бажаєш стати частиною великої родини Нової Пошти - телефонуйте
Продавець-консультант
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 19000 грнУ тому числі основна: 15216 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування покупців на касі. Викладання товарів згідно планограми; контроль термін зберігання товару, цінників на ньому, розміщення товару відповідно товарними групами. Впевнений користувач ПК Режим роботи 5/2 або 4/4з 8:00 до 20:00. Для співбесід звертатись у магазин вул.Закарпатська 470380508005590 ДіанаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвиток
Приймальник товарів
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 20000 грнУ тому числі основна: 16296 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Молодший приймальник товарівПриймання/вивантаження товарів на складі, розстановка і пересування товарів по складі відповідно до вимог. У нічний час з 20:00 до 8:00 (4 на 4)Для співбесід звертатись у магазин вул.Закарпатська 47+03800508005590 ДіанаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиКоментар: У нічний час з 20:00 до 8:00 (4 на 4)Умови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвиток
Адміністратор (господар) залу
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 22000 грнУ тому числі основна: 19752 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Організація роботи персоналу, ведення супровідної документації, ведення обліку касової документації та приймання товару.Робота у нічний час з 21:00 до 9:00 Графік 4/4Для співбесіди - звертатись в магазин вул.Закарпатська 470380508005590 ДіанаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиУмови праці:Коментар: Робота у нічний часСоціальні переваги:забезпечення спеціальним одягом/взуттям та засобами індивідуального захисту; медичне страхування; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність
Експедитор на розвозку молочної продукції
, Ужгород, Закарпатська область
Компанія «Молокія» це велика сім'я, що вже більше 20 років виявляє свою любов до мільйонів українських батьків, виготовляючи корисні молочні продукти з натурального молока.Запрошуємо тих, хто:вміє уважно працювати з документами;уважний та відповідальний;має досвід експедитором в інших компаніях (буде перевагою);немає протипоказів до фізичних навантажень.Чим Ви займатиметеся:отриманням та завантаженням товару;видачею товару на точках згідно з накладними;проводити розрахункові операції дотримуючись правил фінансового документообігу компанії;роботою з поверненнями товару та здачею накладних у кінці зміни.Умови роботи:офіційне працевлаштування;оплачувані відпустки та лікарняні;медичне страхування;графік Пн-Сб з 06.00 до -14.00;маршрути у м. Хуст, м.Тячів, м. Мукачево.
Продавець-консультант/зав.відділу/комірник , ТЦ "ВЕГА" Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
Відкриті вакансїї Продавця-консультанта, Завідувача відділом, Комірника в ТЦ "ВЕГА", вулиця 8-го березня 48 Умови: •Зарплата: 18 000 - 27 000 грн•Можлива повна та неповна зайнятість (8, 6 або 4 години на день) •Офіційне працевлаштування •Медичне страхування•Гнучкий графікТи активний та комунікабельний? Тобі подобається динамічне середовище? А чи хочеш разом зі своєю командою створювати накращий сервіс для покупців? Тоді ти можеш стати саме тим продавцем-консультантом (завідувачем відділу магазину або комірником), якого ми шукаємо! Вимоги: •Досвід роботи не вимагається, але буде плюсом•Комунікабельність та ініціативність•Задоволення від різноманітності та гнучкості: як в завданнях, так і щодо робочого часуЗадачі: •Відповідати за продажі в магазині: пропонувати нашим покупцям найвищий сервіс з посмішкою! •Забезпечувати, щоб магазин був на 100% охайним та гарно заповненим нашими товарами •Допомагати в отриманні, розпакуванні та викладанні товару на складі та в торговій залі •А ще отримаєш захоплюючу можливість нести відповідальність за власний відділ у магазині - наповнення полиць, зміна цінників, аналіз звітів про продажі тощоЗАРПЛАТА18 000 - 27 000 грн. / за місяцьМІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯУжгородТИП РОБОТИПостійна роботаГРАФІК РОБОТИГнучкий графік
Медсестра з можливістю отримати перспективну професію Оптометрист
, Ужгород, Закарпатська область
Запрошуємо МЕДСЕСТРУ, якій надамо можливість отримати перспективну професію — ОПТОМЕТРИСТ.ОПТОМЕТРИСТ — медичний фахівець, який допомагає клієнтам зберегти зір з правильно підібраною корекцією (окуляри та контактні лінзи)! «Карпатія Оптика» — це команда професіоналів, яка надає послуги комплексної діагностики зору для дорослих і дітей професійними лікарями-офтальмологами. Наш центр корекції зору успішно реалізує оригінальну продукцію відомих брендів.Графік: с 10:00 до 19:00 (позмінний)Від вас ми очікуємо:Диплом про середньо-спеціальну медичну освітуБажання навчатись щоб отримати нову спеціалізаціюДосвід роботи в оптиці — необов’язково, але вітаєтьсяБажання спілкуватись з клієнтамиПісля навчання ви будете:Проводити діагностику зоруКонсультувати клієнтів та призначати оптимальні засоби корекції зоруРозбиратися в асортименті, який представлений в оптиціПриймати участь у продажах лінз, оправ, аксесуарівВести звітність та обліковувати товарЗабезпечувати високий рівень сервісу для клієнтів оптикиМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого дня (зі збереженням медичного стажу)Соціальні гарантії (оплачувана відпустка, лікарняні, зарплата без затримок на банківську картку)Лояльну систему мотивації (бонуси та премії)Гарантований оклад в разі форс-мажорних ситуаційМожливість додатково заробляти, здійснюючи продажі не тільки в кабінеті оптометриста, а і в залі оптики в тандемі з торговим персоналомПідтримка Наставника під час навчання та адаптаціїСертифікація державного зразка в медичній Академії за рахунок Компанії;Медичне страхування із покриттям витрат на лікарські препарати, можливість медичного страхування членів родини за корпоративними знижкамКомфортні умови роботи (красиві магазини, сучасне діагностичне обладнання)Корпоративні знижки на продукцію Компанії.Надсилайте своє резюме, ми з вами зв’яжемося!Зустрітися з нами ближче на наших сторінках у соціальних мережах:іnstagram: karpatia.optikafacebook: karpatia.optikaНадсилаючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних в рамках чинного законодавства України.
Водій навантажувача
713, ТЯЧІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 18000 грнУ тому числі основна: 15000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Виконувати функціональні обов'язки водія автокари, зокрема складувати та переміщувати вантажів на території підприємства, проводити розвантажувальні та навантажувальні роботи зокрема висушувально-пропарювальних камер та переміщення матеріалів на виробничих дільницях - цехах .За додатковою інформацією звертатись за телефоном: +0380505234789 - Іванна Іванівна.Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; доставка до роботи/з роботи; медичне страхування; оплата харчуванняКоментар: Перевезення працівників на роботу та з роботи проводиться за рахунок підприємства з населених пунктів:смт.Буштино,Тересва,Дубове,с.Теребля,с.Новобарово,с.Руське Поле,с.Тячівка,с.Лази, с.Ганичі, с.Терново,з м.Хуст, смт.В.Бичків і Кобилецька ПолянаПрофесійні компетенції (знання, навички):Вміти проводити розвантажувальні та навантажувальні роботи, складувати та переміщувати вантажів Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, дисциплінованість.