Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат в отрасли "Красота / Спорт в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат в отрасли "Красота / Спорт в Ужгороде"

12 022 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий в отрасли "Красота / Спорт" по диапазонам зарплаты в Ужгороде

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 27.04.24, в отрасли Красота / Спорт в Ужгороде открыто 6 вакансий. Для 50% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 14.9+ грн. 16.7% объявлений с зарплатой 11.5+ грн, и 16.7% с зарплатой 18,3+ грн

Уровень средней зарплаты в отрасли "Красота / Спорт" за последние 12 месяцев в Ужгороде

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы в Ужгороде.

Рейтинг востребованных профессий в отрасли "Красота / Спорт в Ужгороде" в 2024 году

Мастер маникюра на дому является наиболее востребованной профессией в Ужгороде в отрасли Красота / Спорт. По данным нашего сайта, количество вакансий составляет 2. Уровень средней заработной платы у профессии Мастер маникюра на дому равен 12500 грн

Рекомендуемые вакансии

Шукаємо адміністратора на тенісні корти
, Ужгород, Закарпатська область
Шукаємо адміністратора на тенісні корти «Юність»Робота з пн-пт 8:00-12:00;15:00-20:30(графік міняється залежно від сезону)Вимоги:- Бути активним та несором‘язливим;- вміти комунікувати з людьми;- мати керівні здібності;- бути адекватним.Обов‘язки: - співпраця з клієнтами;- співпраця з тренерами;- контролювати за діяльністю кортів;- продаж асортименту в магазині;- замовлення товарів у наших дилерів.
Помічниця у салон краси
, Ужгород, Закарпатська область
Ми запрошуємо помічницю або помічника в наш салон краси "Веліч". У нас ви матимете можливість розвивати свої навички в сфері краси та отримувати цінний досвід в роботі з професійними майстрами.Обов'язки:Допомога майстрами з проведення процедур: манікюр, педікюр, зачіски, макіяж тощо.Прийом клієнтів та запис на процедури.Забезпечення чистоти та порядку в робочих зонах.Консультація клієнтів про послуги салону.Вимоги:Бажання працювати в сфері краси.Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей.Знання основ косметології буде перевагою.Готовність навчатися та розвиватися.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та бонусну систему.Дружній колектив та комфортні умови праці.Можливість професійного розвитку та навчання.Знижки на послуги салону для себе та родичів.Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої команди!
В салон красоты требуется уборщица
, Ужгород, Закарпатська область
В салон красоты по адресу вул. Митна 25г требуется уборщица. График работы — один раз в неделю, по 2 часа ( 300 грн за один выход)
Адміністратор спорт-клубу у компанії "SpotLab"
, Ужгород, Закарпатська область
Компанія "Активний Стиль" запрошує вас приєднатися до нашої команди в якості адміністратора спорт-клубу. У цій ролі ви будете забезпечувати зручність та комфорт для наших клієнтів, координувати роботу спортивних тренерів та забезпечувати ефективну роботу клубу в цілому.Обов'язки:Прийом клієнтів, консультація та реєстрація нових учасників клубу.Організація робочого графіка тренерів, планування тренувань та занять.Ведення обліку та звітності про роботу клієнтів, фінансових операцій та інвентарю.Підтримка порядку та чистоти в спорт-клубі, контроль за дотриманням правил безпеки.Координація комунікації між клієнтами, тренерами та іншими співробітниками клубу.Вимоги:Досвід роботи в сфері обслуговування клієнтів вітається, але не обов'язковий.Організованість та уважність до деталей.Відмінні комунікативні навички та здатність працювати в команді.Знання основ роботи на комп'ютері та офісних програм.Повний робочий деньМи пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та систему бонусів.Стабільний графік роботи та комфортні умови праці в сучасному спорт-клубі.Можливість кар'єрного росту та професійного розвитку.Дружній колектив та позитивна атмосфера в колі професіоналів.
Майстер реконструкції та модифікації волосся (кератин/ботокс/перукар)
, Ужгород, Закарпатська область
М.УжгородШукаємо в команду майстра реконструкції та модифікації волосся бажано з досвідом роботи за деталями звертайтеся в приватні повідомлення або за номером телефону +38********01 (Олександра)Зарплата % Матеріали та клієнтів надаємо , від вас бажання розвиватись !Графік плаваючий з 11:00 до 15:30 11:00 до 19:00 можливість обирати собі вихідні!
Робота Масажист в салон "Perla"
, Ужгород, Закарпатська область
Масажист в салон "Perla"Запрошуємо до нашої команди масажиста!Ви маєте унікальну нагоду приєднатися до професійної команди масажного салону "Perla", що відрізняється не лише високою якістю послуг, але й особливим підходом до кожного клієнта. Ми шукаємо експерта, який поділяє нашу пристрасть і бажання допомагати людям відчувати себе краще щодня.Чого чекати:- Приємне робоче місце у дружньому колективі;- Гнучкий графік;- Конкурентну оплату праці;- Можливості професійного росту.Вимоги до кандидата:- Досвід роботи масажистом від 1 року;- Знання технік виконання різних видів масажу;- Клієнтоорієнтованість;- Пунктуальність та відповідальність.Чекаємо ваших повідомлень та дзвінків Пн-Пт з 10:00 до 16:00!
Вакансія масажиста, косметиста
, Ужгород, Закарпатська область
В центр по корекції фігури запрошуємо дівчат для роботи з апаратними процедурами. Комунікабельність, оперативність, порядність, уміння спілкуватися і викликати прихильність до себе, доглянутий зовнішній виглядБажання працювати і розвиватися.Відсотки від виконаної роботи.Умови роботи:повна зайнятість на ставціТри рази на тиждень з 9.00 до 21.00Також є варіант по половині дня.Наша локація Отель Ужгород.