Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Старший смены в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Робота. Старший касир. Беремо без досвіду
, Ужгород, Закарпатська область
Запрошуємо на роботу старшого касира.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 15200 грн до 19000 грн• Зручний графік роботи по 8 годин • Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Ужгород, вул. Капушанська,150Телефонуй або пиши на вайбер/телеграм: 05*********28,Дана
Інспектор з кадрів
711, РАХІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 8000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ТимчасовийОсновні функціональні обов'язки:Веде облік особового складу підприємства, його підрозділів згідно з уніфікованими формами первинної облікової документації ;оформлює прийом, переведення і звільнення працівників відповідно до законодавства про працю, положень, інструкцій, наказів керівника підприємства, вказівок керівництва відділу; формує і веде особові справи працівників, вносить зміни, пов’язані з трудовою діяльністю; За більш детальною інформацією звертатися за тел. 00684319471 Маріанна ПетрівнаВид трудового договору:строковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвиток
Молодша медична сестра (молодший медичний брат) з догляду за хворими
715, ХУСТСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7200 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснювати прибирання приміщень відповідно до санітарного режиму закладу (відділення). Супроводжувати хворих в лікувально-діагностичні кабінети. Виконувати функції кур'єра. Допомагати старшій медичній сестрі отримувати медикаменти, інструменти, обладнання і доставляти у відділення. Отримувати у сестри-господарки і забезпечує зберігання і використання за призначенням білизну, мийні засоби і господарський реманент. В аптечних закладах проводити миття аптечного посуду.Телефон контактної особи (03144)24546 Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Робота змінамиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Акуратність, відповідальність, ввічливість.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):наявність попереднього медичного огляду.
Спеціаліст державної служби (місцевого самоврядування)
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 6760 грнУ тому числі основна: 6760 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Головний спеціаліст із забезпечення зв'язків із засобами масової інформації.Здійснення заходів з питань забезпечення зв'язків суду із ЗМІ, взаємодії суду з громадськістю, комунікаційної діяльності суду. Здійснення в межах компетенції та відповідно до вимог діловодства своєчасної реєстрації, обліку документів в номенклатурних справах, підготовка відповідних справ за минулі роки для передання до архіву суду. Виконання інших завдань за визначенням безпосереднього керівника пов'язаних із забезпеченням комунікаВид трудового договору:строковийКоментар: Призначення на період дії воєнного стану.Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; професійний розвитокКоментар: Надбавки,доплати,премії та компенсації відповідно до ст.52 ЗУ "Про державну службу",надбавки до посадового окладу за ранг держ.службовця відповідно до постановиКМУ від 18.01.2017р. №15 "Питання оплати праці працівників держ.органів"(зі змінами).Професійні компетенції (знання, навички):Знання законодавства: ЗУ "Про державну службу", ЗУ "Про Запобігання корупції", ЗУ "Про запобігання корупції",Положення про автоматизовану систему документообігу суду затверджено Рішенням Ради України від 26.11.2010 №30. Процесуальні кодекси.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Самоорганізація та самостійність в роботі, комунікація та взаємодія, відповідальність, цифрова грамотність.
Прес-секретар
701, УЖГОРОДСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 6760 грнУ тому числі основна: 6760 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Здійснення заходів з питань забезпечення зв'язків суду із ЗМІ, взаємодії суду з громадськістю, комунікаційної діяльності суду. Здійснення в межах компетенції та відповідно до вимог діловодства своєчасної реєстрації, обліку документів в номенклатурних справах, підготовка відповідних справ за минулі роки для передання до архіву суду. Виконання інших завдань за визначенням безпосереднього керівника пов'язаних із забезпеченням комунікаційної діяльності суду. Конт. тел. +0380508005590- Вікторія ІванівнаВид трудового договору:строковийКоментар: Призначення на період дії воєнного стану.Режим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:інше; професійний розвитокКоментар: Надбавки,доплати,премії та компенсації відповідно до ст.52 ЗУ "Про державну службу",надбавки до посадового окладу за ранг держ.службовця відповідно до постановиКМУ від 18.01.2017р. №15 "Питання оплати праці працівників держ.органів"(зі змінами).Професійні компетенції (знання, навички):Знання законодавства: ЗУ "Про державну службу", ЗУ "Про Запобігання корупції", ЗУ "Про запобігання корупції",Положення про автоматизовану систему документообігу суду затверджено Рішенням Ради України від 26.11.2010 №30. Процесуальні кодекси.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Самоорганізація та самостійність в роботі, комунікація та взаємодія, відповідальність, цифрова грамотність.