Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Работник склада в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Продавець продовольчих товарів , Новий р-н
, Ужгород, Закарпатська область
Запрошуємо на роботу продавцівДосвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Ми пропонуємо:• Офіційне працевлаштування з першого робочого дня.• Заробітна плата двічі на місяць від 13180 грн до 16400 грн• Гнучкий робочий графік: можна працювати від 4-8 годин• Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).• Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.Місце роботи – м. Ужгород, вул. Капушанська вул., 150Телефонуйте: 05*********28, Дана
Потрібен Бухгалтер
, Ужгород, Закарпатська область
ТОВ «БіоБлиск» - це молода перспективна компанія, що базується в Закарпатській області та займається виробництвом побутової хімії. Наша компанія шукає відповідального та грамотного бухгалтера з досвідом роботи. Вимоги: - Досвід роботи у відповідній сфері діяльності.- Досконале вміння працювати з 1С, Word, Excel. - Мінімальне знання англійської мови вітатиметься. - Навички роботи з інтернет-магазинами та CRM системами буде перевагою.Обов'язки: - Робота з первинною документацією, прибуткові/витратні накладні, реєстрація податкових накладних, ведення податкового обліку, складання звітів, працевлаштування працівників, виплата премій та заробітних плат, взаємодія з складом, виробництвом, в цілому повноцінна робота бухгалтера.Умови: - Робочий день з 9:00 до 17:00- Заробітна плата 40 000грн. - Заробітна плата відповідно до цифри, яка вказана в обʼявленні + 13 зарплата в кінці року.Заробітна плата та будь-які інші моменти обговорюються. З усіх питань телефонуйте за номером: +38********70 - директор, Роман Іванович.
Працівник складу, Чехія
Martin, Ужгород
Офіційне працевлаштування.Місто виконання роботи  - Брно. Робота в харчовій промисловості. Робота проста, комбінована.5-ти денний робочий тиждень.( Пон.- Пят.) При бажанні є можливість працювати  в суботу.Заробітна плата в місяць 1300 - 1500 $ (чистими).Соц. пакет, пенсійне, медичне страхування і т. д., оплачує роботодавецьХарчування в заводській їдальні. Готують смачно. (25 kč )Роботодавець забезпечує працівників безкоштовним робочим одягом.При потребі забезпечує житлом.Зміну роботодавця робимо безкоштовно. (для тих хто має трудову карту) Підходять візи тимчасового захисту.
Робота. Продавець продовольчих товарів.вул.Минайська,16г
, Ужгород, Закарпатська область
Шукаємо продавця продовольчих товарів.Досвід роботи необов’язковий. Всього навчимо та допоможемо адаптуватися!Для тебе:∙ Офіційне працевлаштування та заробітна плата двічі на місяць.∙ Гнучкий робочий графік : можна працювати від 4-5 годин на день або 1-2 дні на тиждень.∙ Додатково заробляй. Обирай додаткові зміни та "Біржі змін".∙ Знижка 30% на продукцію власного виробництва(кулінарія, пекарня, кондитерські вироби, чай та кава).∙ Безкоштовна розвозка працівників, після вечірньої зміни.∙ Місце роботи – м.Ужгород, вул. Минайська, 16 г.Всі деталі за тел.: (09******81), Оксана.
Вакансія: Помічник Підсобник для Фасадних Робіт у Ужгороді
, Ужгород, Закарпатська область
Шукаємо Помічника Підсобника для Фасадних РобітМісце роботи: УжгородВимоги:Пунктуальність: важливо бути на робочому місці вчасно та дотримуватися графіку роботи.Спритність: потрібна здатність швидко орієнтуватися в робочих завданнях та виконувати їх ефективно.Бажання працювати і вчитись для подальшого розвитку: ми шукаємо особу, яка цінує можливість розвиватися та зростати разом з командою.Проживання: У разі потреби ми надаємо житло у вигляді власної кімнати з усіма зручностями, що є великим плюсом для наших працівників.Фінансові умови: Ми вчасно виплачуємо аванси та зарплату, що забезпечує фінансову стабільність наших працівників.Обов'язки:Виконання допоміжних фасадних робіт під керівництвом майстра: підготовка поверхонь, розчистка робочого місця, транспортування матеріалів тощо.Допомога в підготовці матеріалів і інструментів: перевірка наявності необхідного інвентарю та матеріалів для виконання робіт.Забезпечення порядку на робочому місці: дотримання правил безпеки та чистоти, допомога у вивезенні сміття та утилізації відходів.Якщо ви відповідаєте вимогам і бажаєте приєднатися до нашої команди, будь ласка, зв'яжіться з нами за номером [06******51] або напишіть нам у приватні повідомлення. Ми раді вітати нових членів у нашій команді!
Менеджер з продажу м. Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
АВ метал груп - найбільший металотрейдер в Україні. Працюємо у сфері продажу та виробництва металопрокату. За 14 років відкрили понад 250 роздрібних металосервісів по всій Україні. Працювати під час ковіду та працюємо під час війни, підтримуючи своїх працівників та економіку України.Запрошуємо на роздрібний склад продажу металопрокату менедежера з продажу (з авто).Умови:стабільна заробітна плата: ставка+% від продажів;офіційне оформлення згідно з КЗпП (оплачувана відпустка та лікарняні);графік роботи: пн-пт з 8:00-17:00, сб. 08:00-14:00, нд - вихідний;компенсація мобільного зв'язку, витрат на ПММ та амортизації;місце роботи - м. Ужгород, вул. Гагаріна, 30.Вимоги до претендента:успішний досвід роботи у продажах від 2х років;вміти вести переговори, не боятися спілкуватись;авто та права кат В;мати бажання вчитися.Основне завдання - робити продажі складу. Для цього потрібно:спілкуватись із клієнтами у регіоні, залучати нових;продавати металопрокат;контроль угод до завершення відвантаження;періодично є необхідність підміняти зав складом (всьому навчимо).