Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Частичная занятость в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Продавець - касир
, Ужгород, Закарпатська область
У зв’язку з розширенням, із подальшими перспективами росту, в мережі продуктових магазинів в м.Ужгород, потрібні енернійні, компетентні та чесні працівники.Вибирай найближчу локацію до себе і телефонуй нам:Минайська 5 (Біля готелю Закарпаття)Фединця 23 (Корятовича)Фединця 61 (автостанція Ужгород-2)Богомольця 9 (мкр-н Новий район)Минайська 37 (П'яний ринок)Стрільнична 14 (мкр-н Шахта)Другетів 71Гагаріна 2а (біля ж/д переїзду)Перемоги 47 (Білочка)Вимоги:привітність;відповідальність;енергійність;початкове знання ПК;Обов'язки:обслуговування покупців на касі, згідно встановлених стандартів;викладка товарів в торговому залі згідно планограм, контроль за термінами придатності, чистотою і актуальністю цінників на товарах;приготування запашної кави;Умови роботи:позмінна робота, гнучкий графікможлива часткова зайнятістьОплата достойна, ставка + премія за дотримання стандартів (ВІД 1050 - 1350 грн / зміна)Можливість карєрного ростуВся інша інформація при індивідуальній співбесіді, запис по телефону. З нетерпінням чекаємо на ваші відгуки.
Водій таксі UBER, BOLT, UKLON, OPTI на власному авто. Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
ЗП від 10 000 до 55 000 грн в міс;Гнучкий графік роботи;Повна або часткова зайнятість;Працюємо у сфері підключення водіїв з 2016-го року!!Підключаємо водіїв на власному авто (ваш попередній досвід-не має значення, обучаємо усьому “з нуля”) до всіх сервісів таксі (Uber, Bolt, Uklon, Opti), по всій Україні!!Наші переваги:- Миттєве підключення та інструктаж;- Підтримка 24/7(онлайн);- Вирішення питань з заблокованим акаунтом/автомобілем;- Своєчасні виплати на карти будь-яких банків;- Можливість виведення коштів у будь-який час;- Можливість отримувати додаткові кошти за рекламу;- Знижки на пальне, майже на всіх великих АЗС;- Знижки на усі види страхування (автоцивілка, зелена карта і т.п.);- Знижка на автозапчастини;- Програма “БІЗНЕС ПІД КЛЮЧ” (для тих, хто хоче розпочати свій власний бізнес у таксі);Ще залишились якісь питання? Тоді з задоволенням чекаємо на ваш дзвінок!!!
Листоноша (поштар)
703, БЕРЕГІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7000 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Приймання, оброблення та вручення поштових відправлень, приймання та виплата поштових переказів, виплата пенсій та грошових допомог, приймання платежів. Додаткова інформація: фахівець служби зайнятості за тел. 00314323976 - Маріанна ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:Неповний робочий часКоментар: 0,8 ставкиУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Знання ПКОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, чесність, стресостійкість, бажання працювати
Продавець-консультант/зав.відділу/комірник , ТЦ "ВЕГА" Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
Відкриті вакансїї Продавця-консультанта, Завідувача відділом, Комірника в ТЦ "ВЕГА", вулиця 8-го березня 48 Умови: •Зарплата: 18 000 - 27 000 грн•Можлива повна та неповна зайнятість (8, 6 або 4 години на день) •Офіційне працевлаштування •Медичне страхування•Гнучкий графікТи активний та комунікабельний? Тобі подобається динамічне середовище? А чи хочеш разом зі своєю командою створювати накращий сервіс для покупців? Тоді ти можеш стати саме тим продавцем-консультантом (завідувачем відділу магазину або комірником), якого ми шукаємо! Вимоги: •Досвід роботи не вимагається, але буде плюсом•Комунікабельність та ініціативність•Задоволення від різноманітності та гнучкості: як в завданнях, так і щодо робочого часуЗадачі: •Відповідати за продажі в магазині: пропонувати нашим покупцям найвищий сервіс з посмішкою! •Забезпечувати, щоб магазин був на 100% охайним та гарно заповненим нашими товарами •Допомагати в отриманні, розпакуванні та викладанні товару на складі та в торговій залі •А ще отримаєш захоплюючу можливість нести відповідальність за власний відділ у магазині - наповнення полиць, зміна цінників, аналіз звітів про продажі тощоЗАРПЛАТА18 000 - 27 000 грн. / за місяцьМІСЦЕЗНАХОДЖЕННЯУжгородТИП РОБОТИПостійна роботаГРАФІК РОБОТИГнучкий графік
Бариста в магазин-кав'ярню
, Ужгород, Закарпатська область
Шукаємо баристу в магазин-кав'ярню "Авокадо" (вул. Собранецька 150).Вимоги:привітністьвідповідальністьініціативністьуміння працювати з кавоваркоюдосвід роботи в кав'ярнівік від 18 роківОбов'язки:приготування напоїв (кава, чай, фреші, лимонади)обслуговування покупцівмиття посуду (в посудомийці і вручну залежно від ситуації)підтримка чистоти та порядку на робочому місціпідтримка чистоти та порядку на терасіУмови роботи:позмінна робота, гнучкий графікможлива часткова зайнятістьдостойна оплата згідно ринку + бонуси (% від продаж)офіційне працевлаштування згідно закону УкраїниВся інша інформація на індивідуальній співбесіді, запис по телефону. З нетерпінням чекаємо на ваші відгуки.