Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Охрана в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Поліцейський патрульної поліції
, Ужгород, Закарпатська область
Патрульна поліція України пропонує:Дружня команда, що стала для нас сім'єюМожливості зростання та розвиткуСтабільна робота у новій структурі з професійним підходом до поліцейської діяльностіНавчальний курс тривалістю 6 місяцівРобота, що допомогає зробити життя людей безпечнішим!Компенсаційний пакет:Заробітна плата - від 18 600 до 21 600 грнЩорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днівБезоплатне медичне обслуговування поліцейського та членів його сім'їПід час дії воєнного стану поліцейським також гарантується безоплатне медичне забезпечення в закладах охорони здоров’я будь-якої форми власностіКомпенсація 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім'їГарантована фінансова допомога у разі ушкодження здоров'я під час несення службиМожливість отримання вищої освіти у відомчих навчальних закладах за державним замовленнямМи шукаємо саме тебе, якщо:Ти - громадянин УкраїниТвій вік - від 18 роківВільно володієш українською мовоюМаєш повну загальну середню освітуМаєш або готовий отримати посвідчення водія категорії ВЗаконослухняний та маєш незаплямоване минулеМаєш міцне здоров'я та високу психологічну стійкістьГотовий віддано служити людям!
Поліцейський патрульної поліції УПП в Закарпатській області
, Ужгород, Закарпатська область
Патрульна поліція України пропонує:Дружня команда, що стала для нас сім'єюМожливості зростання та розвиткуСтабільна робота у новій структурі з професійним підходом до поліцейської діяльностіНавчальний курс тривалістю 6 місяцівРобота, що допомогає зробити життя людей безпечнішим!Компенсаційний пакет:Заробітна плата - від 18 600 до 21 600 грнЩорічна оплачувана відпустка тривалістю від 30 днівБезоплатне медичне обслуговування поліцейського та членів його сім'їПід час дії воєнного стану поліцейським також гарантується безоплатне медичне забезпечення в закладах охорони здоров’я будь-якої форми власностіКомпенсація 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім'їГарантована фінансова допомога у разі ушкодження здоров'я під час несення службиМожливість отримання вищої освіти у відомчих навчальних закладах за державним замовленнямМи шукаємо саме тебе, якщо:Ти - громадянин УкраїниТвій вік - від 18 роківВільно володієш українською мовоюМаєш повну загальну середню освітуМаєш або готовий отримати посвідчення водія категорії ВЗаконослухняний та маєш незаплямоване минулеМаєш міцне здоров'я та високу психологічну стійкістьГотовий віддано служити людям!КЛІКАЙ «ВІДГУКНУТИСЯ», ЩОБ ПОДАТИ ОНЛАЙН ЗАЯВУ НА СЛУЖБУ
Охорона Вахта Закарпатська область.
, Ужгород, Закарпатська область
Охоронне підприємство ТОВ Українська Служба Охорони,-Пропонує роботу вахтовим методом 30х10 з проживанням на об'єкті. Хороші умови для роботи та проживання.- Професійний підхід до роботи, відсутність в/п;- пунктуальність, порядність, відповідальність;- Вахтовий метод З/П ВИПЛАЧУЄТЬСЯ БЕЗ ЗАТРИМОК
Робота охоронником вахтовим методом
, Ужгород
Набираємо охоронників для охорони підприємств в Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Хмельницькій областях та в Києві. Робота вахтовим методом – 15 15, 30 30. Гарантуємо виплату заробітної плати своєчасно. Житло на час роботи надається безкоштовно. Є об'єкти з частковим харчуванням. Забезпечуємо форменим одягом. Комфортні умови праці. Оплата за місяць – до 18000 грн. Не звоните на номера телефонов начинающихся с 090. Это платные номера и используются мошенниками! Администрация UB.
Охоронець в міні-маркет
, Ужгород, Закарпатська область
Шукаємо відповідального охоронця без шкідливих звичок в міні-маркет. Робота включає викладку напоїв та наведення порядку на території. Оплата щотижнева. Нічна зміна. За деталями звертайтесь за телефоном 09******73.