Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Продажа услуг в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Рекомендуемые вакансии

Шукаємо Продавця-Консультанта
, Ужгород, Закарпатська область
Що ми пропонуємо:Захопливу робочу атмосферу в інноваційному середовищі.Можливість розвитку кар'єри та професійного зростання.Конкурентоспроможну заробітну плату та бонусні програми.Дружній колектив, готовий підтримати та навчити новачків.Вимоги до кандидатів:Досвід роботи не обов'язковийВміння ефективно спілкуватися та консультувати клієнтів.Бажання навчатися та вдосконалювати свої навички.Відповідальність та пунктуальність.Обов'язки:Проведення продажів та консультування клієнтів.Підтримка чистоти та порядку в магазині.Активна участь у просуванні товарів та послуг.Чекаємо на ваше повідомлення!
Вакансія адвокат (юрист) юридична компанія LEX LEGAL GROUP
, Ужгород, Закарпатська область
Юридична фірма LEX LEGAL GROUP працює на ринку України 7 років. Заснована у 2017 році Горват Іваном, фаховим правником й адвокатом! У роботі ми дотримуємося ключових принципів: нульова толерантність до корупції, високі етичні стандарти, порядність, патріотизм, професіоналізм. Людина є для нас найбільшою цінністю, тому ми підтримуємо талановитих співробітників, пропонуємо комфортні умови роботи та спільно формуємо плани професійного розвитку.Ми офіційно працюємо, сплачуємо офіційну заробітну плату, навчаємо. LEX LEGAL GROUP – це чесність у відношенні один до одного і взагалі у всьому.ТИ ІДЕАЛЬНО НАМ ПІДХОДИШ, ЯКЩО:— ти відповідальна людина та хочеш працювати з В2В, В2С— хочеш мати високий дохід — ти відчуваєш бажання та потреби людей— вмієш закривати їх заперечення— як в листуванні та й під час дзвінку — маєш досвід роботи в продажі юридичних послугЩО БУДЕ ВХОДИТИ В ТВОЇ ОБОВʼЯЗКИ:— вести доручені угоди— готувати процесуальні документи — супроводжувати клієнтів (відрядження)— листування з лідами та клієнтами в CRM— виведення зацікавлених людей на зідзвон— вміння продати людині продукт— підтримка діалогу з людьми і закриття їх заперечень, якщо вони не купили продуктВАЖЛИВО: — ми шукаємо людину на довгострокову співпрацю. ЩО МИ ГАРАНТУЄМО: — ти отримуєш стабільну ставку: 41.000 грн.— % від твоїх продажів (чим більше продажів, тим більше твій відсоток)— 30% від залучених клієнтів— робота в дружній команді — залученість в кожен наш напрямок— офіційне працевлаштування Якщо тебе зацікавила вакансія «Адвокат (юрист) юридичної компанії LEX LEGAL GROUP» очікуємо на тебе й зв’яжемось з тобою протягом 24-х годин і розповімо про тестове завдання та співбесіду )))
Фахівець
1350, ЛЬВІВСЬКА ФІЛІЯ ЛЬВІВСЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ*, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 23602 грнУ тому числі основна: 16505 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Спеціаліст.з обслуговування клієнтів.Здійснювати продаж банк.продуктівта послуг клієнтамз урахуванням вимог щодо якості обслуг.консульт.перехреснгий продаж,надання сервісуу відповідності до їх потреб.Здійс, роботу з пошуку потенційних клієнтів та роботу з постійними клієнтами направлену на макс.задоволення їх потреб та підтримку довгострокової співпраці. Досвід роботи -6+ місяців у продажах та роб. з клієнтами ( бажано). Резюме надсилати на: Вікторія( 075)Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:медичне страхування; можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвиток; страхування життяПрофесійні компетенції (знання, навички):Навички активних продажів,проведення презентацій та роботи із запереченнями .Знання продуктів ,послуг та сервісів банку в частині продажів та обслуговування клієнтів (буде перевагою).Знання законодовства та нормативно-правових актів у сфері банківськОсобистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Стресостійкість,орієнтація на результат,вміння працювати в команді
Менеджер по роботі з клієнтами
, Ужгород, Закарпатська область
Компанія "Рекрутингове агенство Ріст" у місті Ужгород шукає в свою команду енергійного та відповідального менеджера по роботі з клієнтами.Обов’язки:- Взаємодія з потенційними та існуючими клієнтами компанії - Проведення консультацій з клієнтами щодо послуг та продуктів компанії - Ведення переговорів та укладання угод - Активний пошук нових клієнтів та робота з базою даних Вимоги:- Досвід роботи в сфері продажів або клієнтського обслуговування вітається, але не є обов?язковим -Відмінні комунікативні навички -Вміння працювати в команді та самостійно -Висока відповідальність та організованість Переваги:- Конкурентна заробітна плата - Можливість кар'єрного зростання - Цікаві професійні виклики та можливість розвитку - Дружній колектив Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, Пишіть на телеграм recrutrist . Будемо раді бачити вас у нашій команді!
Продавець-консультант у магазин мобільного зв'язку Lifecell
Uzh_Case, Ужгород
Lifecell - це провідний оператор мобільного зв’язку, роздрібний магазин електроніки та гаджетів у місті Ужгород. Наша компанія спеціалізується на продажу мобільних телефонів, смартфонів, аксесуарів та інших електронних пристроїв.Зараз ми шукаємо енергійного та комунікабельного продавця-консультанта мобільних телефонів, який долучиться до нашої дружньої команди.Задачі:- Консультація та обслуговування абонентів Lifecell;- Активний продаж товарів та послуг компанії;- Консультація клієнтів щодо асортименту мобільних телефонів та аксесуарів;- Проведення демонстрації товарів та розповідь про їх функціонал;- Ведення обліку товарів та контроль за їх наявністю на складі.Вимоги:- Досвід роботи в сфері продажів (бажано в електроніці);- Вміння працювати в колективі;- Комунікабельність та вміння знайти спільну мову з клієнтами;- Відповідальність та пунктуальність.Пропонуємо:- Конкурентну заробітну плату та преміальну систему;- Можливість професійного розвитку;- Дружній колектив та комфортні умови роботи.Якщо ви готові приєднатися до нашої команди та розвиватися разом з нами, надсилайте своє резюме відповідальному менеджеру за контактним номером. Будемо раді бачити вас у нашому колективі!
Касир АЗС у місто Ужгород
, Ужгород, Закарпатська область
Вже більше 70 років «Укрнафта» є найбільшою нафтогазовидобувною компанією України, в складі якої перебувають 1791 нафтових та 147 газових свердловин, а також більше 500 монобрендових АЗС UKRNAFTA майже в усіх регіонах України. Все це можливо завдяки людям, які працюють в нашій команді – сильним, відважним, рішучим, інноваційним та об’єднаним спільною метою. Велика родина #UkrnaftaPeople налічує майже 20 000 колег по всій Україні, запрошуємо стати частиною нашої команди «Касир АЗС». З нами ви отримаєте: офіційне працевлаштування та своєчасну виплату заробітної плати на ринковому рівні; програму лояльності для всіх співробітників зі знижками на пальне, товари магазинів та кава-корнерів АЗС; оплачувану відпустку та лікарняний; відкриту лінію для важливих питань та нових ідей співробітників; корпоративне навчання, підвищення кваліфікацій та розвиток; професійний та кар'єрний ріст. Вашими основними завданнями будуть: Здійснювати ефективні продажі нафтопродуктів, скрапленого газу, супутніх товарів та послуг на АЗС; Здійснювати облік нафтопродуктів, грошових коштів, талонів/скрейч карток, супутніх товарів та інших матеріальних цінностей; Дотримуватися всіх вимог законодавства щодо касової дисципліни; Забезпечувати зберігання нафтопродуктів, скрапленого газу, матеріальних цінностей та супутніх товарів; Дотримуватися стандартів обслуговування клієнтів в торговельній залі. Ми очікуємо від вас: повна загальна середня освіта; увага до деталей, активність та ініціативність; високий рівень комунікаційних навичок та клієнтоорієнтованість; впорядковані документи, а саме наявний військово-обліковий документ згідно діючого законодавства, паспорт (непротермінований) та інші. Графік: Доба через три, позмінний.Локація: вул. Коритнянська, 1609*********54 — ВікторіяТелефонуйте, заповнюйте анкету або залишайте повідомлення та приєднуйтесь до команди #UkrnaftaPeople!Заправляємо до перемоги!
Начальник відділу поштового зв'язку
703, БЕРЕГІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7820 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування клієнтів, надання поштових послуг. Організація роботи колективу, безпосередня участь у забезпеченні виконання поставленого плану продажів, забезпечення виконання технологічних процесів. Дадаткова інформація: фахівець служби зайнятості за тел. 00314323976 Маріанна ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Обовязково знання ПК, бажано навики роботи з касовим апаратом, бажаний досвід роботи в сфері торгівлі.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, чесність,стресостійкість, бажання працювати
Оператор поштового зв'язку
703, БЕРЕГІВСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 7820 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Обслуговування клієнтів, приймання, обробка та видача усіх видів внутрішніх та міжнародних поштових відправлень, поштових переказів. Надання послуг з оплати комунальних платежів. Продаж знаків поштової оплати, упаковки для поштових відправлень. Додаткова інформація: фахівець служби зайнятості за тел. 00314323976 - Маріанна ВолодимирівнаВид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:можливість проходження навчання на робочому місці; професійний розвитокПрофесійні компетенції (знання, навички):Обовязково знання ПК, бажано навики роботи з касовим апаратом, бажаний досвід роботи в сфері торгівлі.Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, уважність, чесність,стресостійкість, бажання працювати
Менеджер зі знанням угорської, чеської, або словацької мови
, Ужгород, Закарпатська область
Менеджер з обслуговування іноземних клієнтівЗі спеціалізацією на ринках Угорщини, Чехії та Словаччини. Місто Ужгород Що ви будете робити:- Забезпечення професійного обслуговування клієнтів з Угорщини, Чехії та Словаччини - Проведення консультацій та надання інформації про послуги компанії - Ведення ділової переписки та телефонних переговорів з іноземними клієнтами - Вирішення запиту клієнтаНеобхідний досвід: - Відмінні комунікаційні навички - Досвід роботи з іноземними клієнтами буде перевагою - Вільне володіння угорською, чеською або словацькою мовами Ми пропонуємо:-Можливість професійного зростання та розвитку кар'єри - Графік 10:00-19:00 Пн-Пт
Менеджер з продажу зі знанням іспанської мови
, Ужгород, Закарпатська область
Компанія «Fenix Group» є провідним постачальником послуг у сфері продажів і маркетингу. Ми шукаємо відданих та талановитих співробітників на посаду Менеджера з продажу зі знанням іспанської мови.Ми пропонуємо:Конкурентна ставка і бонусна система (від 1800$ + високі мотиваційні бонуси);Офіс в центрі міста;Оплачуваний переїзд і проживання за рахунок компанії з будь-якого міста світу;ГАРЯЧІ клієнти та найлояльніші керівники команд;Можливість професійного зростання та розвитку кар'єри;Цікаві проекти та дружня атмосфера в команді;Завдання:Ведення активних продажів;Ведення переговорів та укладання договорів з клієнтами;Підтримка наявного клієнтського портфоліо;Проведення аналізу ринку;Вимоги:Знання іспанської мов на розмовному рівні;Досвід роботи в продажах не менше 1 місяця;Високі навички спілкування та переговорів;Вміння працювати в команді та досягати поставлених цілей;Також ми розглядаємо кандидатів на посаду TEAMLEADER (також з командою) і RETENTION MANAGERS.НЕ надаємо дистанційного формату роботи.Якщо ви хочете приєднатися до нашої команди, телефонуйте або пишіть мені в телеграм за цим номером 09*********21 (Олександра).
Виїзний Комп’ютерний Майстер
, Ужгород, Закарпатська область
Враховуючи збільшення обсягу надання послуг, шукаємо в команду досвідченого Спеціаліста на вакансію “Виїзний Комп’ютерний Майстер”. Вакансія передбачає здійснення ремонту і налаштування комп’ютерної техніки, налаштування телевізорів, телевізійних та ігрових приставок. Пропонуємо наступні умови: - Повна зайнятість, графік роботи 5/2 з вихідними на Ваш вибір або інший графік за домовленістю;- Оплата праці: до 50% від вартості наданих послуг з кожного замовлення, щоденні виплати!- Постійна підтримка Керівництва на всіх етапах роботи.Ваші обов'язки:- Готовність швидко виїхати на замовлення до Клієнтів додому або в офіс по Ужгороду;- Знання принципів роботи комп'ютерів та програмного забезпечення;- Діагностика, модернізація та ремонт комп'ютерної техніки;- Установка роутерів, налаштування wi-fi та інтернету;- Налаштування каналів на телевізорі, налаштування телевізійних та ігрових приставок;- Якісне виконання робіт з ремонту і налаштування техніки; - Узгодження вартості робіт з Клієнтом, вміння спілкуватися з людьми;- Нескладний звіт щодо виконаної роботи.Чекаємо на Ваш відгук. Обов’язково залишайте свій контактний телефон для зв’язку. З повагою, Компанія ТОВ “ЕлектронПобутМайстер-Сервіс”.Робота Виїзний Комп'ютерний Майстер Ужгород, Робота Ремонт комп'ютерної техніки Ужгород, Робота Сервіс-інженер з ремонту і налаштування комп'ютерів та телевізорів Ужгород, Робота налаштування комп'ютерів і телевізорів по виїзду Ужгород, Вакансія Сервіс-інженер Ужгород, Щоденні виплати Ужгород, гнучкий графік, Робота Ужгород, Робота ремонтувати комп'ютери Ужгород, Робота Збиральник комп'ютерів Ужгород, Робота Черговий Комп'ютерний Майстер Ужгород, Робота Комп'ютерний Майстер на дому Ужгород, Робота Домашній Комп'ютерний Майстер Ужгород, Робота Технік з ремонту комп'ютерів Ужгород
Медсестра з можливістю отримати перспективну професію Оптометрист
, Ужгород, Закарпатська область
Запрошуємо МЕДСЕСТРУ, якій надамо можливість отримати перспективну професію — ОПТОМЕТРИСТ.ОПТОМЕТРИСТ — медичний фахівець, який допомагає клієнтам зберегти зір з правильно підібраною корекцією (окуляри та контактні лінзи)! «Карпатія Оптика» — це команда професіоналів, яка надає послуги комплексної діагностики зору для дорослих і дітей професійними лікарями-офтальмологами. Наш центр корекції зору успішно реалізує оригінальну продукцію відомих брендів.Графік: с 10:00 до 19:00 (позмінний)Від вас ми очікуємо:Диплом про середньо-спеціальну медичну освітуБажання навчатись щоб отримати нову спеціалізаціюДосвід роботи в оптиці — необов’язково, але вітаєтьсяБажання спілкуватись з клієнтамиПісля навчання ви будете:Проводити діагностику зоруКонсультувати клієнтів та призначати оптимальні засоби корекції зоруРозбиратися в асортименті, який представлений в оптиціПриймати участь у продажах лінз, оправ, аксесуарівВести звітність та обліковувати товарЗабезпечувати високий рівень сервісу для клієнтів оптикиМи пропонуємо:Офіційне працевлаштування з першого дня (зі збереженням медичного стажу)Соціальні гарантії (оплачувана відпустка, лікарняні, зарплата без затримок на банківську картку)Лояльну систему мотивації (бонуси та премії)Гарантований оклад в разі форс-мажорних ситуаційМожливість додатково заробляти, здійснюючи продажі не тільки в кабінеті оптометриста, а і в залі оптики в тандемі з торговим персоналомПідтримка Наставника під час навчання та адаптаціїСертифікація державного зразка в медичній Академії за рахунок Компанії;Медичне страхування із покриттям витрат на лікарські препарати, можливість медичного страхування членів родини за корпоративними знижкамКомфортні умови роботи (красиві магазини, сучасне діагностичне обладнання)Корпоративні знижки на продукцію Компанії.Надсилайте своє резюме, ми з вами зв’яжемося!Зустрітися з нами ближче на наших сторінках у соціальних мережах:іnstagram: karpatia.optikafacebook: karpatia.optikaНадсилаючи резюме на вакансію, Ви даєте згоду на використання Ваших персональних даних в рамках чинного законодавства України.