Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Администратор салона красоты в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту
К сожалению, по указаному запросу нет статистических данных. Попробуйте изменить должность или регион.

Найдите подходящую статистику

Показать еще

Рекомендуемые вакансии

Помічник/ця Адміністратора салону краси
, Ужгород, Закарпатська область
Приєднуйтеся до нашої команди в ролі Помічника Адміністратора в елітному Салоні Краси "Блиск"!Що ми пропонуємо:Можливість навчання та професійного зростання у провідному салоні краси міста.Дружню та підтримуючу атмосферу серед висококваліфікованих фахівців.Гнучкий графік роботи та конкурентну заробітну плату.Вимоги до кандидатів:Прагнення навчатися та розвиватися у сфері краси та догляду за собою.Доброзичливість та вміння працювати з клієнтами.ПунктуальністьОбов'язки:Допомога адміністратору у прийомі клієнтів та плануванні їх візитів.Підтримка порядку та чистоти у салоні.Виконання різноманітних адміністративних завдань за потреби.
Помічниця у салон краси
, Ужгород, Закарпатська область
Ми запрошуємо помічницю або помічника в наш салон краси "Веліч". У нас ви матимете можливість розвивати свої навички в сфері краси та отримувати цінний досвід в роботі з професійними майстрами.Обов'язки:Допомога майстрами з проведення процедур: манікюр, педікюр, зачіски, макіяж тощо.Прийом клієнтів та запис на процедури.Забезпечення чистоти та порядку в робочих зонах.Консультація клієнтів про послуги салону.Вимоги:Бажання працювати в сфері краси.Відповідальність, комунікабельність, уважність до деталей.Знання основ косметології буде перевагою.Готовність навчатися та розвиватися.Ми пропонуємо:Конкурентну заробітну плату та бонусну систему.Дружній колектив та комфортні умови праці.Можливість професійного розвитку та навчання.Знижки на послуги салону для себе та родичів.Не пропустіть свій шанс стати частиною нашої команди!
В салон красоты требуется уборщица
, Ужгород, Закарпатська область
В салон красоты по адресу вул. Митна 25г требуется уборщица. График работы — один раз в неделю, по 2 часа ( 300 грн за один выход)