Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Ветеринар в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Ветеринар в Ужгороде"

16 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Ветеринар в Ужгороде"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Ветеринар в Ужгороде.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ужгороде

Среди похожих профессий в Ужгороде наиболее высокооплачиваемой считается Ветврач. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 16000 грн. На втором месте - Фармацевт с зарплатой 14383 грн, а на третьем - Медсестра с зарплатой 12000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Ужгород Прийдемо на роботу ветеринара та асистента
, Ужгород, Закарпатська область
Приймемо на роботу ветеринарного лікаря,та асистента ветеринара у ветеринарну клініку.Досвід роботи вітається!Можливість навчатися та розвиватися !Заробітня плата 15 000- 20 000тис.
Фельдшер ветеринарної медицини
715, ХУСТСЬКА ФІЛІЯ ЗАКАРПАТСЬКОГО ОЦЗ, Ужгород, Закарпатська область
Заробітна плата (усього): 6700 грнОписХарактер виконуваної роботи:ПостійнийОсновні функціональні обов'язки:Приймає участь в проведенні діагностичних, профілактичних та протиепізоотичних заходів направлених на попередження та недопущення розповсюдження основних інфекцій, інвазійних та не заразних хвороб тварин.Здійснює ветеринарно-санітарні та інші протиепізоотичні заходи в разі виникнення інфекцій чи інвазійних хвороб тварин і їх лікування, та проводить аналіз причин їх виникненнятел. контактної особи (03144)24546 Сергій Вовканич Вид трудового договору:безстроковийРежим роботи:5-денний робочий тижденьУмови організації праці:Звичайні умовиСоціальні переваги:іншеПрофесійні компетенції (знання, навички):Протиепізоотичні, лікувально-профілактичні, лікувальні, ветеринарно-санітарні, оздоровчі заходи, діагностичні дослідження Особистісні компетенції (особисті якості, характеристики):Відповідальність, пунктуальність