Мы используем cookies для улучшения опыта пользователей, анализа трафика и показа подходящей рекламы.
Подробнее Принимаю
Введите должность

Обзор статистики зарплат профессии "Инженер-конструктор в Ужгороде"

Получать информацию со статистикой на почту

Обзор статистики зарплат профессии "Инженер-конструктор в Ужгороде"

15 000 ₴ Средняя зарплата в месяц

Количество вакансий профессии "Инженер-конструктор" по диапазонам зарплаты в Ужгороде

Валюта: UAH USD Год: 2024
По состоянию на 20.04.24, по профессии Инженер-конструктор в Ужгороде открыто 1 вакансий. Для 100% открытых вакансий, работодатели указали заработную плату в размере 27.0+ грн. 0% объявлений с зарплатой 15.0+ грн, и 0% с зарплатой 18.0+ грн

Уровень средней зарплаты за последние 12 месяцев: "Инженер-конструктор в Ужгороде"

Валюта: UAH USD Год: 2024
На гистограмме изображено изменение уровня средней заработной платы профессии Инженер-конструктор в Ужгороде.

Рейтинг похожих вакансий по уровню заработной платы в Ужгороде

Среди похожих профессий в Ужгороде наиболее высокооплачиваемой считается Инженер конструктор машиностроение. По данным нашего сайта, уровень средней зарплаты составляет 15000 грн. На втором месте - Инженер конструктор пгс с зарплатой 15000 грн, а на третьем - Инженер конструктор кмд с зарплатой 15000 грн.

Рекомендуемые вакансии

Провідний інженер, конструктор машинобудування
, Ужгород, Закарпатська область
Вакансія: Провідний Інженер-конструктор механіка, котли, системи транспортування сипучих матеріалів, бункери, трубопроводи, шнеки.Э бронь від призову.Компанія «Топ-Енерджі, ТОВ» є провідним виробником та монтажником опалювального обладнання. Ми спеціалізуємося на розробці та виробництві енергоефективних систем опалення для промислових, комерційних та житлових об'єктів. З метою посилення нашої команди, ми шукаємо інженера машинобудування, котлобудування.Основні обов’язки:3D Моделювання;Підготовка робочих креслень;Навчання практикантівЗнання конструкторських програмSOLIDWORKS, КОМПАС 3Д.Вимоги:Вища освіта в галузі машинобудування, теплотехніки або суміжних спеціальностей;Вміння працювати з CAD-програмами а саме КОМПАС-3D; SOLIDWORKSВисока відповідальність та організованість.Ми пропонуємо:Стабільні умови праці;Можливість професійного розвитку та кар'єрного зростання;Роботу в команді професіоналів з великим досвідом;Якщо ви маєте відповідні навички та бажання приєднатися до нашої компанії, надсилайте своє резюме за адресою [відгукнутися]. Ми будемо раді вас побачити в нашій команді «Топ-Енерджі, ТОВ»!
Інженер-конструктор (меблі)
, Ужгород, Закарпатська область
У національну виробничу компанію шукаємо інженера-конструктора.Ми забезпечуємо стабільне виробництво меблів та вийшли на міжнародний ринок.На підприємстві регулярно розширюється дилерська і власна торговельна мережа, тому компанія є одним з лідерів меблевої галузі Закарпатської області.Умови:Рівень ЗП: від 30 000 грн, готові розглядати Ваші фінансові очікування;Офіційне працевлаштування та соц. гарантії згідно з КЗпП;Графік роботи: ПН-ПТ, 9:00 — 18:00;Є можливість відряджень по території області або ближніх областей (рідко);Перспективи кар'єрного росту;Надаємо житло на території виробництва (винайм квартири для працівників з сім'єю з інших регіонів, компенсація житла).Посадові обов’язки:Розробка індивідуальних виробів;Розробка конструкторсько-технологічної документації для запуску в роботу на виробництві;Розрахунок необхідних матеріалів та фурнітури (деталювання, карти розкрою, карти витрат матеріалів);Взаємодія з дизайнером в процесі розробки проекту;Конструкторський супровід проекту на виробництві.Вимоги:Досвід роботи конструктором або технологом меблів від 1 року;Вільний користувач програми «БАЗІС-Меблевик» або робота з аналогом і бажання навчатись;Знання технологічного процесу меблевого виробництва, специфікацій, карт розкрою, технологічних креслень;Знання іноземної мови буде плюсом;Креативність, відповідальність, уважність.Щоб отримати більш детальну інформацію — телефонуйте за номером: +38********94 - Ольга або надсилайте резюме і ми з Вами зв’яжемось.